Je gezondheid is een groot goed. We doen er alles aan om fit en gezond te blijven. Een gezonde levensstijl met de daarbij horende verantwoorde voeding en dagelijkse beweging. Een aangename combinatie is ontspanning in de natuur en aan je gezondheid werken op hetzelfde moment. Dat is waar elektrische fietsen om de hoek komen kijken. Je kunt bijvoorbeeld een elektrische damesfiets kopen om in plaats van binnen te sporten er lekker buiten op uit te gaan. Vitamine c van de zon, ontspanning van de omgeving en je werkt aan je conditie op hetzelfde moment. Een voordeel aan elektrische fietsen is het extra steuntje in je rug voor die momenten dat je het nodig hebt. De natuur wil nog wel eens roet in het eten gooien in ons mooie Nederland en dat zijn de momenten waarop je je E-bike gaat waarderen. Dus ga jij ook gezond met de trappers in het rond?

Welk model en wat zijn de voordelen?

Welk model heb je nodig en wat zijn daar de voordelen van. Laten we daar eens verder naar kijken. We zijn hiervoor dieper ingegaan op het merk Amslod. Een van de grootste leveranciers op het gebied van E-bikes en qua prijs-kwaliteit een van de beste. E-bikes komen met verschillende soorten motors.  Zo is er de voorwielmotor die aanvoelt alsof hij je wat meer vooruit trekt als je trapt. Het grote voordeel aan deze motor is dat hij vrijwel geruisloos is en het gewicht meer aan de voorkant zit. En natuurlijk de middenmotor De middenmotor reageert het beste van beide omdat die direct contact met de trapas maakt en het geeft een natuurlijker gevoel van fietsen.

De fietsen modellen Amslod die daarop aansluiten zijn er aardig wat. Zo is er het model Aston MRX-600 met middenmotor met een 600 wattuur accu. Of de Hamilton MTX-600 met voorwielmotor en 600 wattuur accu. Beide fietsen zijn degelijk van kwaliteit en voorzien van de beste onderdelen verkrijgbaar voor het geld. De 600 wattuur accu die beide fietsen hebben zorgen ervoor dat je een enorm bereik hebt en niet halverwege je fietstocht stil komt te staan. Tel daarbij op je voorwielmotor of middenmotor en je kunt met een gerust hart de weg op.

De gebruikerservaring doet ertoe

Wat we natuurlijk allemaal willen weten op voorhand voordat we een E-bike aanschaffen zijn de gebruikerservaringen. En bij een gerenommeerd merk als Amslod zijn die er genoeg. Kijk gerust eens op Amslod.nl elektrische fietsen review. Hier kom je reviews tegen van fietsers die het model wat jij op het oog hebt al gekocht en ervaren hebben. Maar ook andere modellen worden onder de loep genomen. Het grote voordeel van de reviews is dat ze gebaseerd zijn op gebruikerservaringen en op die manier wordt er een eerlijk beeld geschetst van wat je kan verwachten van jouw aankoop. Ook wordt er dieper ingegaan over de voordelen van voorwielmotors en middenmotors. En dat is altijd handig om te weten. Dus kijk gerust door de reviews en maak jouw beste keuze de bij jouw stijl van fietsen past.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *